O nama

TROPIC TRADE d.o.o. je osnovan 1991.godine sa kapitalom koje je 100% u privatnoj svojini.Delatnost je veleprodaja i maloprodaja skolskog i kancelarijskog materijala.Dugogodisnje prisustvo na trzistu nam je omogucilo da dobro proucimo puls potrosaca i svoj asortiman kreiramo na nacin koji u velikoj meri zadovoljava njihove potrebe.

Skolski asortiman obuhvata vise brendova,medju kojima je svakako najpoznatiji Disney,ciji su omiljeni junaci sa kojima su odrastale generacije i generacije, oslikani na sveskama,blokovima,rancevima, pernicama i ostaloj galanteriji.Motivi su raznovrsni i zaista pruzaju veliku mogucnost izbora.

STAEDTLER proizvodi su namenjeni i skolarcima i poslovnim ljudima i umetnicima.Sa svojom dugogodisnjom tradicijom (1835.godine osnovani) izrade pisaceg pribora,razvio je inovativne proizvode najviseg kvaliteta i savremenog dizajna,tako da zauzima znacajnu poziciju na svetskom trzistu.

Razvili smo i sopstvenu robnu marku “TROPICANA” koja je namenjena skolskoj deci,ali ima i liniju koja je namenjena kancelarijskom poslovanju.

Tradicija u kvalitetu,postavljanje standarda u stvaranju i razvoju proizvoda su nase osnovne odlike.
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0